OBLOŽENÁ GERVAIS HUBKA

Postup

Bagetu nakrájíme na tenké plátky. Rozmíchané Gervais lžičkou nakládáme na bagetky. Okurku nakrájíme podélně na tenké proužky. Krásně nám to usnadní škrabka na brambory nebo plátkovací struhadlo. Takto vyrobený proužek přeložíme na půl a položíme na Gervais. Plátky šunky nakrájíme na třetiny, hezky zkroutíme a položíme přes proužek okurky. Nakonec doplníme olivu a dozdobíme řeřichou.

Ingredience

Na 10 porcí

  • 2 balení Gervais s česnekem a bylinkami
  • ½ francouzské bagety
  • 50 g schwarzwaldské šunky
  • ½ salátové okurky
  • 10 ks oliv Kalamata
  • řeřicha

Více inspirace

Špenátové vafle
OKURKOVÁ HUBKA S LOSOSEM
OVOCNÁ GERVAIS HUBKA