HUBKA SE ŠUNKOU A HOŘČICÍ

Postup

Počet porcí: 10

Nakrájíme chléb na čtverečky. Do rozmíchaného Gervais jen třemi dlouhými pohyby vmícháme dijonskou hořčici tak, aby hmota zůstala žíhaná. Když se to nepovede, tak nevadí. namažeme na chléb. Natrháme šunku a kousky stočíme do kornoutku. Zaboříme do Gervais na jednu stranu. Na druhou stranu dáme celozrnnou hořčici. Doprostřed položíme cibulku a dozdobíme petrželí.

Ingredience

  • 2 balení Gervais s jarní cibulkou
  • 1–2 krajíce kváskového tmavého chleba
  • 1 vrchovatá lžička dijonské hořčice
  • 2 plátky šunky
  • 2 lžíce celozrnné hořčice
  • 10 nakládaných cibulek
  • petržel

Více inspirace

Špenátové vafle
OKURKOVÁ HUBKA S LOSOSEM
OVOCNÁ GERVAIS HUBKA