LOTUS MINI CHEESECAKE

Postup

1. Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem.

2. Korpus upěchujeme na dno formy a necháme ztuhnout v chladničce 10 minut.

3. V misce smícháme Gervais de la Crème a moučkový cukr.

4. Do krému přidáme lotus pomazánku a promícháme.

5. Smetanu vyšleháme a lehce přimícháme do krému.

6. Krém přes ozdobný sáček vymačkáme na korpus a povrch uhladíme.

7. Lotus pomazánku rozpustíme a ne horkou, vylijeme na vrch mini chesecakes.

8. Hotové mini cheesecakes dáme do chladničky na 5 hodin.

9. Ozdobíme rozdrcenými Lotus sušenkami.

Ingredience

Korpus:

  • 125 g Lotus sušenek
  • 62 g másla

 

Krém:

  • 200 g Gervais de la Crème
  • 100 g Lotus pomazánky
  • 80 g smetany na šlehání (75 ml)
  • 30 g moučkového cukru

 

Poleva:

  • 150 g Lotus pomazánky
  • 16 g / 2 ks Lotus sušenek

Více inspirace

KRÉMOVÁ MÍCHANÁ VAJÍČKA
MINI HŘEBENOVÉ ROHLÍČKY
CITRONOVÝ CHLEBÍČEK