Počet porcí: 2
1. Špagety uvaříme dle návodu, po uvaření scedíme.
2. Vodu ze špaget dáme bokem (50 ml) na zředění omáčky.
3. Na velké pánvi / v hrnci rozehřejeme máslo spolu s olivovým olejem, přidáme nakrájené stroužky česneku (volitelné) a restujeme 1 minutu.
4. Poté přidáme nakrájené kuřecí maso a restujeme přibližně 3 minuty, dokud se maso nezatáhne.
5. Žampiony nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Spolu s nakrájenou petrželovou natí restujeme přibližně 15 minut.
6. Do směsi přimícháme Gervais de la Crème Česnek a bylinky a omáčku lehce zředíme vodou z těstovin. Na mírném plameni mícháme přibližně 2-3 minuty.
7. Do omáčky přidáme uvařené těstoviny. Promícháme.
8. Na másle opečeme žampiony nakrájené na plátky.
9. Hotové těstoviny pokapeme olivovým olejem a okořeníme.
10. Dozdobíme petrželovou natí a orestovanými plátky žampionů.