PLNĚNÁ VEJCE

Postup

Počet porcí: 1

1. Vejce zalijeme vodou a vaříme od okamžiku varu po dobu 7 minut.

2. Vejce necháme vychladnout, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme žloutky.

3. Žloutky smícháme s Gervais Pažitka pomocí vidličky (případně použijeme mixér), přidáme špetku soli, pepř čtyř barev a vymícháme hladký krém.

4. Směs nandáme do cukrářského sáčku a naplníme bílky.

5. Posypeme nakrájenou pažitkou a bylinkami.

Ingredience

  • 80 g Gervais Original Pažitka
  • 2 vejce
  • pažitka
  • špetka soli
  • pepř čtyř barev

Více inspirace

SLANINOVO-CIBULOVÝ QUICHE
KRÉMOVÉ ŠPAGETY S KUŘECÍM A ŽAMPIONY
POLÉVKA Z PEČENÝCH RAJČAT