TĚSTOVINY S OMÁČKOU

Postup

Počet porcí: 4

1. Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu.

2. Vyšší pánev necháme zahřát, přidáme olivový olej a nasekaný česnek, který 1 minutu restujeme.

3. Přidáme rajčata se šťávou, provensálské bylinky, osolíme a omáčku vaříme 5 minut.

4. Přidáme Gervais de la Crème a opatrně promícháme.

5. Na závěr přidáme špagety a promícháme.

6. Špagety s rajčatovo-sýrovou omáčkou naservírujeme na talíře, posypeme parmazánem, čerstvou bazalkou a pokapeme extra panenským olivovým olejem.

Ingredience

  • 300 g špaget
  • 250 g loupaných celých rajčat v plechovce
  • 130 g Gervais de la Crème
  • 1 stroužek česneku
  • 1 ČL provensálských bylinek
  • olivový olej
  • sůl

 

Pro servírování:

  • parmazán
  • čerstvá bazalka
  • extra panenský olivový olej

Více inspirace

KRÉMOVÁ MÍCHANÁ VAJÍČKA
MINI HŘEBENOVÉ ROHLÍČKY
CITRONOVÝ CHLEBÍČEK